Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το MechWarrior 5: Mercenaries

*
Η Piranha Games δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για το MechWarrior 5: Mercenaries, το οποίο προβάλλει τις περιοχές που θα φιλοξενήσουν τις μάχες των ατσάλινων γιγάντων. Το παιχνίδι θα είναι μία αυτόνομη single-player εμπειρία, με κάμερα πρώτου προσώπου και θα υποστηρίζει mods και co-op λειτουργίες. Στο βίντεο γίνεται αντιληπτή η μεγάλη ποικιλία στα προσφερόμενα οικοσυστήματα. Από αφιλόξενες ερήμους έως πυκνές ζούγκλες, υπάρχει και από ένα τοπίο για όλα τα γούστα και όλες τις τακτικές. Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι η καταστρεψιμότητα του σκηνικού κατά την εξέλιξη των συγκρούσεων, όπως για παράδειγμα η κατάρρευση κτηρίων ανεξαρτήτως μεγέθους. Το MechWarrior 5: Mercenaries αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2018, δύο χρόνια μετά την αρχική του ανακοίνωση, ακολουθώντας μία εκ διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία από το συγγενές MechWarrior Online.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*